Naiskodukaitse sai palgalise töötegija

Alates sellest nädalast on Kaitseliidu Saaremaa maleva staabimajas Naiskodukaitse palgalise instruktorina tööl Riina Allik. Tegemist on töötegijaga, kes koordineerib organisatsiooni tegevust, korraldab väljaõpet ja suhtleb liikmetega.

Kaitseliidu Saaremaa maleva pealik major Toomas Luik ütles Oma Saarele, et maleva naispere tegi ise võimalikuks instruktori töölevõtmise, kuna liikmeskond on kasvanud viimastel aastatel hoogsalt ning praegu on koos auliikmega Kaitseliidu juures naisi 110.

Major Luigele teeb heameelt ka see, et nüüd on kogu maleva struktuur palgalistega kaetud – siiani pidid naiskodukaitsjad vaid vabatahtlike entusiasmist oma asju ajama, kuid nüüd läheb kõigil lihtsamaks.
Riina Allik, kes eile oli uues ametis tööl teist päeva, ütles, et kindlasti läheb veel aega sisseelamiseks. Vastne instruktor tunnistas, et kui ta veidi üle aasta tagasi naiskodukaitsjatega liitus, ei uskunud ta esialgu, et tegemist on nii toreda seltskonnaga.

“Tulin, et saada vaheldust igapäevaelule ja ennast arendada ning kahetsenud ei ole,” sõnas ta, lisades, et soovib kindlasti anda oma parima Naiskodukaitse arendamisse.
Riina Allik on abielus, kahe lapse ema ning on 12 aastat pidanud Mustjalas Käsitöösahvrit.

Print Friendly, PDF & Email