Saaremaa ralli oma väljapanekuga Helsingi mootorispordimessil

16.–17. jaanuaril peeti Helsingis Vauhdin Maailma mootorispordimessi, kus oli esindatud ka Saaremaa ralli. Tegu on messiga, millelaadset pole Soomes aastaid korraldatud, kahe päeva jooksul käis Helsingi jäähallis toimunud messilt läbi 6000 inimest.

Saaremaa ralli väljapaneku vastu oli huvi suur. Saaremaa ja ralli on soomlastele väga tuttavad, palju oli neid inimesi, kes olid Saaremaa rallil käinud mitmel korral ja lubasid tulla ka sel aastal. Messil ei piirdutud vaid ralli tutvustamisega, teavet jagati ka Saaremaa ja Muhu saare kohta laiemalt. Loodetavasti leiavad soomlased läbi selle messi Saaremaale tee mitte ainult sügisel ralli ajal, vaid ka teistel aastaaegadel.

Saaremaa ralli direktor Toomas Sepp märkis, et oli heameel näha, kui tuntud Saaremaa ralli soomlaste hulgas on. “See on meile komplimendiks, oleme aastaid suutnud Saaremaa ralli taseme kõrgel hoida, nii publiku kui ka sõitjate silmis. Kindlasti saime nende kahe päeva jooksul huvi tekitada ka nendes, kes pole varem Saaremaa rallil käinud.”
43. Saaremaa ralli sõidetakse 8.–9. oktoobril.

Print Friendly, PDF & Email