Kodutütred käisid külmapealinnas

Läinud nädalavahetusel käisid tublimad Saaremaa kodutütred koos juhendajatega Eesti külmapealinnas Jõgeval, kus tähistati organisatsiooni 78. aastapäeva.

Jõgeva kultuurikeskuses toimunud pidulikul aktusel anti kodutütarde peavanema tänukiri Orissaare tüdrukutele Helina Eistile ja Grethe Intsile ning Laimjala kodutütardele Kaisa Kaldmäele, Eeva Kütile ja Kärt Kaldmäele.

Juhendajatest sai tänukirja rühmajuht Lii Vanem Kuressaare noortekeskusest ning Kodutütarde teeneteristi Leisi rühmavanem Helve Rosenkron ja Kaitseliidu Saaremaa maleva noorteinstruktor Ingrid Paiste. Tänukirjaga peeti meeles kaitseliitlast Peeter Kaske, kelle ettevõtmisel jõudis kaante vahele Saaremaa kodutütarde ajalugu.

Aastapäeval oli au esineda ka kahel Saaremaa kodutütrel – Helina Eist ja Kateriin Aljas esitasid omaloomingulise laulu, mis valiti välja eelmise aasta omaloomingukonkursil.

Print Friendly, PDF & Email