Repliik (8)

Hüvitisest loobujaid oli rohkem

Tore, et kajastate meie valla elu. Kahju ainult, et ma mind kiitvat nuppu enne avaldamist ei näinud. Hüvitisest ei loobunud üksnes mina, vaid pool volikogu liikmetest. Me ei oleks soovinud selle avalikustamist – lugejad võivad seda pidada eputamiseks.

Meie töötasu laekub valla arvele ning moodustab fondi, mille kasutamise üle otsustatakse volinike ja vallavalitsuse koostöös. Vastandina negatiivsele eeskujule kõrgemal tasemel on hea tõdeda, et üldise masu tingimustes on Lümanda rahval veel tervet mõistust ja südametunnistust.

Mart Maastik
Lümanda vallavolikogu esimees


Jõulukuusk jääb keskväljakule veebruari alguseni

Tulles vastu paljude linnakodanike soovile, jäetakse Kuressaare jõulukuusk keskväljakule küünlapäevani. Kuuse mahavõtmisega alustatakse 3. veebruaril. Samal päeval kustuvad tuled ka kesklinna puudel.

Silver Saluri
linnavalitsuse pressiesindaja

Print Friendly, PDF & Email