Soome reisibüroo teeb Saaremaale 12 lennureisi

Mullu Soome spaaturistidega Saaremaale kuus tellimuslendu teinud reisibüroo Matka-Vekka kavatseb sel aastal reiside arvu kahekordistada.
“Huvi Saaremaa vastu on jätkuvalt hea, esimesed lennud on juba ka välja müüdud,” ütles Matka-Vekka OY Saaremaa tootejuht Tiina Stenius.

Tema sõnul korraldatakse nii kevadel kui ka sügisel Soome erinevatest linnadest kuus reisi. Kevadperioodil toimuvad lennud ajavahemikus 9. mai kuni 20. juuni, sügisesed lennud saavad teoks 20. augustist 3. oktoobrini, kusjuures kõik lennud toimuvad pühapäeval.

Nagu mullugi on reisifirma partneriks Finncomm Airlines, kes kasutab 68-kohalist lennukit ATR 72-500.
Tellimuslendude põhilised reisijad on spaakliendid, kuid võimalik on osta ka lihtsalt majutust või ainult lennupileteid. Põhitoodetena pakutakse nädalast paketti spaadesse Grand Rose, Saaremaa Valss, Meri ja Rüütli, kuid võimalik on valida ka mõni muu hotell.

Matka-Vekka OY alustas otselendudega Kuressaarde 2007. aastal. 2008. aastal tegi Matka-Vekka Kuressaarde 41 tellimuslendu, tuues Saaremaale ligi 3000 spaaturisti. Mullu tehti kokku kuus lendu ja toodi nädalaste reisipakettidega Kuressaarde ligi 400 klienti.

Print Friendly, PDF & Email