Lumi ei mahu enam ära (3)

Kui seni on heakorrafirma Kuressaare Linnamajandus lund vedanud Staadioni tänava parklasse ja Saare Kaluri endise tsehhi juurde Põduste jõe ääres, siis nüüd hakkab sealsetel platsidel Linnamajanduse juhataja Urmas Raigi sõnul tasapisi ruumi nappima.

“Lund tuleb ilmselt hakata vedama ka Põduste luha kanti,” märkis ta. Kui palju lund tänavatelt seni minema toimetatud on, Raik öelda ei osanud. Abilinnapea Kalle Koov ütles hiljuti, et heakorrafirmal tuli detsembris väljastpoolt tellitud tööde eest maksta umbes 370 000 krooni.
Kui detsembrikuise suure tuisuga jäi Kuressaare lumekoristusel jänni, siis pärast esmaspäevaõhtust tihedat sadu avanes linnatänavail hoopis puhtam pilt.

Tänavate heakorra eest vastutava Raigi sõnul olid mehed sahkade ja koppadega väljas juba varastel hommikutundidel. Tihe sadu lõppes hommikul kell neli ning lumetõrje alustas tööd pool tundi varem. Raigi sõnul jätkus töö ka päeval: “Käib vigade parandus seal, kus on veel mõni koht vahele jäänud.” Ees ootab veel näiteks lumevedu mõnelt kesklinna tänavalt, kus lumevallide vahel kitsaks on läinud.

Print Friendly, PDF & Email