Juhtkiri: Usud või mitte

Juhtkiri: Usud või mitte

 

Vaatamata sellele, mida horoskoop sulle ennustab, läheb kõik just nii, nagu minema peab. Eks päri astroloogilt aru, kui su saatus ei kujunenud selliseks, nagu ennustatud.

Mis meid siis 2010. aastal ees ootab? Kas aasta algus toob Muhusse terves koosseisus uue vallavalitsuse? Kas teistes omavalitsustes jääb olukord sama rahulikuks kui seni paistnud on? See oleks muidugi igati tervitatav, sest asjalikku valitsemist vajavad nii Kuressaare linn kui ka kõik vallad.

Kas euro käibele tuleku kriteeriumid saavad täidetud? Kas Leisi vald saab kõigi aastate täpseima ja ideaalselt toimiva vallaeelarve? Aasta pärast näeme, aga ei julge meie seda siinkohal ennustada. Ei tohigi, sest toimetuse koosseisus pole astroloogi ametikohta ette nähtud.

Ennustatakse rasket majandusseisu ja tööpuuduse kasvu. Ennustavad kõik – nii astroloogid kui ka majandusteadlased. Ühtepidi kutsutakse säästma raskemate päevade tarbeks, teistpidi rohkem tarbima, et riigieelarve täituks. Mida võiks neist soovitustest endale kõrva taha panna? Meie soovitame küll igaühel mõelda oma peaga, see on parim tee eluga toimetulemiseks!

Print Friendly, PDF & Email