Päkapikuturniiri võitis KG

Reedel toimus Kihelkonnal järjekordne Päkapikuturniir korvpallis kuni 7. klassi poistele. Ühtlasi selgitati maakonna meistrid poiste C-vanuseklassis.

Seekord osales viis võistkonda: Kärla PK, Muhu PK, SÜG, KG ja Kihelkonna kool. Kuressaare gümnaasiumi võistkond võitis kõik vastased ja saavutas nelja võiduga esikoha. Järgnevad kolm meeskonda kogusid võrdselt 6 punkti ehk said 2 võitu ja 2 kaotust.

Omavaheliste mängude punktide kokkulugemise järel selgus, et II koha saavutas Muhu, III koha Kärla ja IV koha SÜG-i võistkond. Kodus võistelnud Kihelkonna jäi seekord viiendaks, mis pole aga sugugi paha tulemus, kuna meie võistkond koosnes teistest tunduvalt noorematest poistest. Mängudest saadi kindlasti palju kogemusi ja teadmisi, millele edaspidistel treeningutel rohkem tähelepanu pöörata.

Lisaks korvpalliturniirile toimus ka vabaviskevõistlus, kus tuli ühe minuti jooksul tabada võimalikult paljude vabavisetega. I koha saavutas 9 tabamusega Märt Maidle Kärlalt, II koha pälvis 7 tabamusega Alari Saar KG-st, III koht kuulus 5 tabamusega Alari Toomsalule Muhust.

Kihelkonna kool

Print Friendly, PDF & Email