Lennuühendus Saaremaaga oli taas häiritud

Reedel tehnilistest probleemidest alguse saanud häired Kuressaare ja Tallinna vahelises lennuliikluses jätkusid eile. “Tegu on veaga, millega saaks ilusa ilma puhul lennata, kuid halva ilma korral (jäätumise oht) meie ohutusstandardid seda ei luba,” ütles Oma Saarele Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen.

Ta lisas, et vajaliku varuosa kohaletoimetamine on võtnud aega oodatust kauem, seepärast teenindati eilseid lähiregioonilende ühe SAAB-tüüpi lennukiga. “Seetõttu hilines tänane Kuressaare lend ligi kolm tundi,” sõnas Eskelinen eile.

Tehnilised probleemid häirisid lennuühendust ka reedel, kui lennukil avastati kõrvalekalle jäätõrjesüsteemi näidikute töös. Õhtuse ärajäänud lennu reisijad toimetati Estonian Airi pressiesindaja sõnul sihtkohta bussiga.

“Palume reisijate käest vabandust tekitatud ebamugavuste pärast ja teeme omalt poolt kõik, et reisijad saaksid sihtkohta toimetatud võimalikult kiiresti,” ütles Eskelinen.

Print Friendly, PDF & Email