Juhtkiri: Oma Saar kolmene (12)

Juhtkiri: Oma Saar kolmene

 

Oma Saare sünnipäeval avaldame siirast tänu oma lugejatele. Ilma teieta poleks ka meid olemas. Ajal, mil kogu maailmas paberlehtede lugejate arv väheneb, tuleb Oma Saarel tellijaid iga päevaga juurde. See on hea märk, mis sunnib meid aga üha rohkem pingutama.

Ei ole meid kõigutanud mitmed valimised, mis selle aja jooksul toimunud, ei aastaaegade vaheldumised ega maagide ennustused. Meie märksõna on koostöö lugejatega, arvamuskülg on avatud kõigile kirjutajatele. Ootame teavet, kui kusagil midagi põnevat toimub, tuleme kohale ja anname teie tegemistest ka teistele teada.

Kolm aastat on iga, mil esmased lastehaigused põetud, jalg tugevalt all ja juttu tuleb iga päevaga juurde. Loomulikult oleme ka meie aeg-ajalt vigu teinud, sest kellel siis ei juhtuks! Aga oleme oma vigu ka tunnistanud ja esimesel võimalusel need ära õiendanud.

Täna sünnipäevatordilt küünlaid puhudes soovime kõigile meie lugejatele ilusat jõuluootust. Meie omalt poolt teeme kõik selleks, et jõulupühad valged oleksid. Kui ilmataat meid kuulda ei võta, valgustagu jõulutulede kõrval seda kaunist aega Oma Saare mõnusad lehelood!

Print Friendly, PDF & Email