Teeme jõuluks rõõmu meie sõdurpoistele

Teeme jõuluks rõõmu meie sõdurpoistele

Foto: Erakogu

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond ja saarlaste päevaleht Oma Saar tuletavad kõigile headele inimestele meelde, et käimas on heategevuslik kampaania, millega soovitakse heameelt valmistada vahipataljonis aega teenivatele oma saare sõdurpoistele.

Saaremaa naiskodukaitsjad võtsid juba sügisel plaani kududa jõuluks sõdurpoistele sokid. Kuna oli teada, et vahipataljonis on palju saarlasi, võeti sihikule just seal teenivad noored mehed. Kui selgus aga, et saarlasi on selles väeosas praegu 96, tuli appi Oma Saare toimetus esitamaks üleskutse, et ühiste jõududega nii suur hulk sokke valmis saada.

Eile toodi Oma Saare toimetusse ka esimene sokipaar, mille annetas Liidia Nau. Sokikudumisega on ametis ka Saaremaa naiskodukaitsjad. Palume kõigil headel inimestel, kes soovivad meie oma saare sõdurpoistele jõuluks rõõmu valmistada, tuua sokipaar 16. detsembriks Oma Saare toimetusse. Kindlasti lisage juurde ka annetaja nimi.

Print Friendly, PDF & Email