Pindalatoetuse saavad esimesena kätte e-PRIA kliendid

Alates eilsest laekuvad kevadel e-PRIA vahendusel pindalatoetusi taotlenud põllumeeste kontodele esimesed põllukultuuri kasvatamise täiendava otsetoetuse summad, järgmisel nädalal saab hoo sisse ühtse pindalatoetuse väljamaksmine.

Esimestena saavad novembri lõpupäevil põllukultuuride kasvatamise toetuse kätte 259 maaharijat, kes esitasid korrektse taotluse e-PRIA vahendusel. Novembri ja detsembri jooksul maksab PRIA välja ühtse pindalatoetuse ja valdavalt ka põllukultuuri kasvatamise toetuse, ülejäänu maksmine jääb uue aasta jaanuarikuusse.

Kõigi toetuste puhul saavad esimestena raha kätte korrektsed põllumehed, kellel pole probleeme dokumentide ja põldudega ning kellele määratud toetustest pole põhjust maha arvestada võlgnevusi ega teha tasaarveldusi.

PRIA

Print Friendly, PDF & Email