Bussijuht aitas reisijail hääletada

Katki läinud liinibussi juht organiseeris reisijad sihtpunkti ja firma maksis inimestele piletiraha tagasi.

Kuressaarest Tallinna sõitnud Sareta liinibussil purunes Ristilt pealinna poole keerates midagi esisillas ning buss ei saanud enam sõitu jätkata. Üks bussis olnud naine ütles, et juht tegutses vaatamata sellele, et buss oli katki ja teist polnud tulemas, väga operatiivselt ja aitas reisijail pealinna poole sõitvate autode peale hääletada. Bussipileti raha maksti tagasi.
Välisriiki suunduvale laevale kiirustanud reisija jõudis pealinna täpselt õigel ajal.

Bussifirma Sareta juhi Henno Liivi sõnul oli tegemist ootamatult ilmnenud esisillaveo rikkega. “Nädal varem tuli buss ülevaatuselt,” kinnitas Liiv, selgitades, et teist bussi ei hakatud seetõttu saatma, et bussijuhil õnnestus kõik reisijad pealinna organiseerida.

Print Friendly, PDF & Email