USA illusionist esineb Kuressaares ja Muhus

Kuressaare gümnaasiumi õpilasele Jako Jõgile auhinna-show’d esitama saabuv USA illusionist Marco Frezza annab kaks etendust Kuressaares ja astub üles ka Piiri rahvamajas.

“Tal tekkis selline soov, et äkki saaks mõne etenduse ka rahvale anda, ja meile tundub, et mustkunsti-show kui selline võiks rahvale väga huvi pakkuda,” ütles Oma Saarele Kuressaare Kultuurivara juht Villu Veski.
Praegustel andmetel annab Marco Frezza Kuressaare kultuurikeskuses 27. novembril kaks etendust ja 28. novembril on ta kaastegev ühel üritusel Piiri rahvamajas.

Marco Frezza tuleb novembri lõpus Eestisse, et anda Kuressaare koolipoisile Jako Jõgile üle Frezza YouTube’is korraldatud võistluse, kus tuli ära arvata mängukaartide salajane järjekord, peaauhind – auhinnašõu. Peaauhinnaks oligi Marco Frezza tasuta esinemine võitja kodulinnas.
Veski sõnul ei too Frezza Ameerikast tõenäoliselt kaasa väga palju atribuutikat ja praegu käivadki läbirääkimised, milliseid trikke ta saab teha. “Kaarditrikid ja väiksemad asjad loomulikult, aga osa mustkunsti on ju seotud ka kastide pooleks saagimise ja trossidel rippumisega. Selle kohta ei oska praegu öelda, kui suures ulatuses,” rääkis Veski.

Villu Veski teada on Frezza esinemisega seoses nii mõnelgi tekkinud kahtlus, et mis mees ta on ja kas midagi üldse välja tuleb. “Paljas fakt, et ta sõidab ühele Kuressaare poisile siia külla, on märkimisväärne,” sõnas Veski.

Marco Frezza võitis Ameerika Ühendriikides tuntust, kui sõitis 2004. aastal 7 päeva kinniseotud silmadega läbi riigi, et koguda miljon dollarit riiklikule kasuperede organisatsioonile.

Print Friendly, PDF & Email