Spaad tõmbavad talvehooajaks tegevust koomale

Muhu saarel asuv Pädaste mõis sulgeb sel nädalavahetusel talvehooajaks uksed. Mändjalas asuv Saaremaa Hotell vähendab vastu talve töötajate arvu.

Pädaste mõisast kinnitati BNS-ile, et hotell on suletud 1. novembrist kuni 1. märtsini. Pädaste mõisa esindaja ütles septembri lõpus, et mõisakompleksi sulgemine on olnud tavapärane praktika mitmeid aastaid ja samuti talitavad sageli ka teised väljaspool linnu tegutsevad Euroopa hotellid.

Mändjalas asuva Saaremaa Hotelli juhataja Ulvi Lehtsalu kinnitas Oma Saarele, et hotell ega spaa ei lõpeta lähiajal tegevust ja uksi kinni panema ei hakata. Küll aga vähendatakse vastu talve töötajaskonda.

“See on loogiline, et vastu talve tõmbame töötajaskonda koomale, see on hooajaga seotud,” rääkis juhataja. Samamoodi on töötajate arvu vähendatud iga talve eel. Eelmisel aastal sulges talvel ajutiselt uksed osa Kuressaare hotelle. Kas Saaremaa Hotellis tänavu samuti tehakse, ei osanud Lehtsalu öelda. “Praegu seda otsust tehtud ei ole,” kinnitas ta.

Print Friendly, PDF & Email