Kuhu minna

Laupäev, 31. oktoober

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Muhu noortekeskuses kl 13 on külas Vormsi saare noored, kes tutvustavad jätkuprojekti “Elu võimalikkusest väikesaartel”. Vormsi noored on selle kaudu külas käinud Ahvenamaal, projekt kestab. Kõik huvilised on noortekasse kuulama oodatud.

NÄITUS
Saaremaa Puuetega Inimeste Kojas Pikk 39 tutvustatakse puuetega inimeste loomingut. Omaloomingunäitus avatud kuni 30.11.2009 igal tööpäeval kl 11–16. Olete kõik oodatud! Info 45 55 697, e-mail: saarekoda@hot.ee .

TANTS
Divas Tigerzone esitleb – Shelly lesbishow Lätist: “Wet night!”
Lucifer suletud.
Mönusas Villemis Pasadena
Vanas Konnas karaokeklubi.
Suures Tõllus kl 20 lavale astub Joel Steinfeldt. Piletid (eel)müügis kohapeal. Info tel 45 45 404.

SPORT
Kodulinna lokaalis tantsupidu, DJ alustab kell 23. Sissepääs keskööni tasuta, peale keskööd pilet 25.–
Kuressaare spordikeskuses Eesti I liiga võrkpalli meistrivõistlused: Kuressaare VK Avos vs. TTÜ/Kiili SK.

Pühapäev, 1. november

KINO
Divas kl 17.40 ja kl 19.50 Esimene aasta. Pilet 50.–

SPORT
Kuressaares Saare maakonna seenioride meistrivõistlused kiirmales. Korraldab Saaremaa maleklubi.

Esmaspäev, 2. november

KINO
Divas kl 19.50 Esimene aasta. Komöödia. Pilet 50.–

ÜRITUS
Mustjala rahvamajas kl 18 hingedepäeva tähistamine.


Ürituse eelinfo

Reedel, 6. novembril kl 19 toimub Lümanda valla mälumängu I voor. Kolmeliikmelised võistkonnad tuleb registreerida 2. novembriks kultuuritöötaja juures. Info tel 53 018 223.

Reedel, 6. novembril Tornimäe rahvamajas kl 20 sügispidu Svipsiga. Paaristantsud, ühistantsud, mängud, õnneloos (10. –) Pääse 60.–

Reedel, 6. novembril Orissaare kultuurimajas kl 19 Teater tantsuga. “Roosad prillid”: esietendus siselaval! Pärast etendust tantsuks Mihkel Mereäär. Pilet 65. – , rõdupilet  50. – Pane kinni laud. Tel 45 45 160.

Reedel, 6. novembril Muhu noortekeskuses algusega kl 15 peetakse seoses isadepäeva ja poiste nädalaga puldiautode ralli.

Pühapäeval, 8. novembril kl 13 tantsurühma Mõnusad 10. sünnipäeva kontsert koos sõpradega. Kontserdil teevad kaasa naisrühm Kabujalake ja lasterühm Lümandast, Moekad Kuressaarest, Rukkilill Kihelkonnalt ja Meelespea Salmelt. Pärast kontserti pakuvad Mõnusad sünnipäevatorti.

Reedel, 20. novembril Lümanda kultuurimaja 23. sünnipäev: kl 19 avatakse kunstinäitus “Karala kiviaedade rüppes” (külas on kunstnikud Liia Peedu, Tähti Otstavel, Maie Kupits, Ilme Armuand ja Riina Saar); kl 19.30 peoõhtu üllatustega; tantsumuusikat teeb ansambel Vanker Keilast. Pääse eelmüügist 75 krooni (eelmüügist ostetud pääsmed osalevad õnneloosis) ja samal õhtul kohapeal 100 krooni. Täpsem info tel 53 018 223 või 45 76 331.

Print Friendly, PDF & Email