Oma Saare Telekava alustab seriaalide tutvustamist

Mida heidab Carlota õele ette? Kes hoiatab Victoriat Annabella kättemaksu eest või kes suudleb Jazminat?

Neile ja veel väga paljudele põletavatele küsimustele saab seriaalihuviline saarlane vastuse, vaadates “seepe” ETV-st, Kanal 2-st ja TV3-st esmaspäeval, 2. novembril. Aga ei pea tingimata ka vaatama, sest sellest laupäevast alustab kõikide seriaalide tutvustamist Oma Saare tele- ja raadiokava.

ETV, Kanal 2 ja TV3 näitavad praegu iga päev kümmekond seriaali. Tihtipeale kattuvad meelepärased seriaalid kellaajaliselt – ka sellisel juhul aitab OS-i telekava “Seebimull” ehk valikut teha.
“Me usume, et inimesed tahavad seda,” põhjendas TV kavasse säärase muudatuse sisseviimist Oma Saare peatoimetaja Tiina Luks.

Tema arvates ei ole ju alati võimalik kõigi meelepäraste seriaalide kõiki osi vaadata ja OS-i telekava abil on siis hea kas ette või takkajärgi end filmis toimuva/toimunuga kurssi viia. “Et järg käest ära ei kaoks,” sõnas Tiina Luks.

Print Friendly, PDF & Email