Torm langetas puid

Tormiga teele langenud puude tõttu tuli Saaremaa päästjatel kolmapäeval välja sõita kuus korda.

Tuule murtud puud ohustasid liiklust või inimesi, ütles päästeameti pressiesindaja Rain Porss, lisades, et Eestis kokku tuli ametil reageerida 134 väljakutsele, peamiselt oligi tegu teele langenud puudega, inimesed õnneks vigastada ei saanud.

Kolmapäeval kella 12 paiku koristasid päästjad Kärlal teelt liiklust takistanud puu ja paar tundi hiljem kukkus puu Kihelkonnal. Kell 14.26 teatati aga teele langenud puust Kuressaares Uus-Roomassaare tänaval. Päästjad kõrvaldasid teelt ka selle puu.

Samal õhtul kella 18 paiku koristasid päästjad teelt liiklust takistanud puu Leisi vallas Triigi külas. Kell 23.54 teatati teele kukkunud ja liiklust takistavast puust Kaarma vallas Tõlli ja Paadla küla vahel. Päästjad kõrvaldasid teelt ka selle puu.

Print Friendly, PDF & Email