Kunstiklubi näitus kodus tagasi

Saaremaa kuu raames riigikogus üleval olnud Saaremaa kunstiklubi näitus jõudis tagasi saarele. Näitust saab näha Saaremaa kunstistuudios selle nädala lõpuni.

Kunstiklubi esindaja Vaike Kivilo sõnul valiti näitusele 15 tööd põhimõttel, et esindatud oleksid kõik põhilised kunstiliigid: graafika, õlimaal, portree, pastell, skulptuur, giclée. “Üldvalik kukkus välja kena, jäime rahule. Riigikogus esineda oli au,” ütles Vaike Kivilo.

Riigikogu näitusel oli väljas Külliki Järvila graafikat, Anne Olopi, Liia Peedu, Virge Nemvaltsi ja Maido Tolli õlimaale, Ants Varese portreid, Anne Tootma tekstiili, Tähti Otstaveli ja Ilme Armuandi pastelle, Ain Varese giclée’d, Enno Rauna skulptuur jm. Väljapaneku kujundas kunstistuudio juhataja Anne Tootma.

Print Friendly, PDF & Email