Kuhu minna

Kolmapäev, 14. oktoober

KINO
Divas kl 17.50 ja kl 19.55 põnevusfilm Mängur. Alla 14 a keelatud. Pilet 50.–

SPORT
Kuressaare tervisepargis Liikudes tervemaks: tund terviserajal. Kõik kl 18–19 terviserajale minejad saavad LT logoga kleebise ja šokolaadimedali.

Neljapäev, 15. oktoober

KINO
Divas kl 19.55 põnevusfilm Mängur. Pilet 50.–

KONTSERT
Kuressaare kultuurikeskuses kl 20 Jazz del Mar’i sügishooaja imeilus avalöök. Kontsert Tunde kaja (Echo of a feeling). Uus ja särav jazzitalent Kadri Voorand esitleb oma samanimelist debüütplaati. Kadri Voorand – vokaal, Jussi Kannaste – saksofon, Jürmo Eespere – klahvpillid, Mihkel Mälgand – bass, Eno Kollom – trummid. Eelmise aasta Jazzkaarel pälvis Kadri Voorand Noore Jazzitalendi auhinna. Lauljatar on muusika keskel üles kasvanud ja heliloominguga hakkas ta praktiliselt tegelema niipea, kui ulatus klaverit mängima. Suur roll Kadri kujunemisel jazzmuusikuks on olnud pärimusmuusikal, laulmisel ja viiulimängimisel rahvamuusikaansamblis. Piletid Piletilevis eelmüügis 75.–/100.–; samal päeval 100.–/125.–; klubiliikmetele soodustused. Vt www.kultuurivara.ee .

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi. Pilet 35.– Südaööni tasuta.
Kodulinna lokaalis kl 23 disko. Sissepääs tasuta.

Print Friendly, PDF & Email