Juhtkiri: Häälel on kaalu

Juhtkiri: Häälel on kaalu

 

Kohalike omavalitsuste valimiste eelhääletus on üllatavalt aktiivne. Täna on viimane päev anda oma hääl eelhääletusel nende poolt, keda soovime nelja aasta jooksul näha volikogudes meie huvide eestseisjana. Innovaatiline e-hääletus on löönud kõik rekordid. Kõige suuremad pessimistidki poleks lootnud, et arvuti kaudu oma hääle andmine nii popiks osutub.

Eksib see, kes mõtleb ja ütleb, mis sellest minu häälest ikka kasu, midagi ju ei muutu. Muutub küll. Elu tahab elamist ja võim värskendust ning mõneski kohas suisa vahetamist. Liialt pikalt on mõned persoonid ennast mugavatele toolidele istutanud.

Igal häälel on kaalu, suisa kulla hind. Mõnikord vormistavad lõpptulemuse isegi kümnendikprotsendid. Jalad kõhu alt välja ja jaoskonda! Eelhääletamine kestab ainult tänase õhtuni.

Kes saab marja-, kes jääb karjamaale, see selgub pühapäeva õhtuks. Mingem julgelt oma kandidaadi juurde või kui on olemas telefoninumber, siis helistagem ja küsigem otse ja häbenemata, mida ta kavatseb teha elu edendamiseks. Meie aktiivsusest sõltub lootuste täitumine ja tulevased kordaminekud.

Print Friendly, PDF & Email