Kuhu minna

Neljapäev, 1. oktoober

KINO
Divas kl 17.20 ja kl 19.40 Kaks armukest. Alla 12-a mittesoovitatav. Viimane seanss. Pilet 50.–
Kuressaare ametikoolis kl 12.45 ja Kuressaare kultuurikeskuses kl 17 dokumentaalfilm Põlevad piirid. Kohal on ka filmi autor Juhan Aare, kes on nõus vastama kõikidele vaatajate küsimustele.

ÜRITUS
Kuressaare nelipühi kirikus (Kaare tn 6) kl 19 noorteõhtu. Kuulajatele esineb nooruslik ansambel Special Delivery USA-st.
Kihelkonna rahvamajas kl 13 Kihelkonna valla eakatepäev. Sissepääs 50.–
Sandla kultuurimajas Pihtla valla pensionäride pidu.

TANTS
Divas DJ K. Lillimägi. Südaööni sissepääs tasuta.
Kodulinna lokaalis kl 23 disko. Sissepääs tasuta.

Reede, 2. oktoober

KINO
Divas kl 20 M-Komando. Kogupere-animafilm. Film eesti keeles. Pilet 50.–
Kuressaare gümnaasiumis kl 13 dokumentaalfilm Põlevad piirid. Kohal on ka filmi autor Juhan Aare, kes on nõus vastama küsimustele.

ÜRITUS
Kopli ja Töökoja tänava ristmikul toimub kl 17 tutvumine Venekülaga. Küla ajaloost räägivad praegused ja põlised elanikud Leida Pohl, Tiiu Villsaar jt.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk.
Club Privilege’is DJ Jaan Naadel.
Mönusas Villemis Mõnus Villem otsib superstaari.
Luciferis DJ Mikk Saarela.


Ürituse eelinfo

Ajamaja sünnipäeva tähistatakse “Säästunäituse” avamisega
1. oktoobril täitub Ajamaja ärimajal (Tallinna tn 16) neljas tegevusaasta. Hoone on koduks olnud paljudele asutustele: maja avamisest saati tegutsevad siin Swedbank, Marika Leisi notaribüroo, Ergo Kindlustus, Optiline Grupp, G4S, maa-amet, Eesti kaubandus-tööstuskoda, Ilumaailm, Kessu kohvik, audiitorid, ISS ja OÜ Saarte Investeering. Lisandunud on Eesti töötukassa, Rovico büroo, Laenu Invest jt.

Ajamaja sünnipäeva tähistame 2. oktoobril kl 16.30 Natali Pahapilli ”Säästunäituse” avamisega. Ajamajas 2006. aastal tegevust alustanud galeriis on see 32. väljapanek.

”Säästunäituse” autor on noor kunstnik Natali Pahapill, kes on sündinud 1985. aastal ja omab suguvõsa kaudu sidemeid Saaremaaga. Koolis on ta käinud Kilingi-Nõmmel ja Pärnus. 2008. aastal lõpetas Natali Pahapill Tartu ülikooli juures maalikunsti eriala (BA) ja kaitses lõputöö maaliseeriaga ”Vastandlikkuse reeglid”. Praegu on kunstnikul käsil magistriõpingud Eesti kunstiakadeemias. Käesolevast sügisest on Natali Pahapill vahetusüliõpilasena Hispaanias Universidad Politecna de Valencia’s. Ta on osalenud mitmel üliõpilaste ühisnäitustel Tartus, kus toimus ka tema esimene isiknäitus aastal 2005.

”Säästunäitus” Ajamaja galeriis on Natali Pahapilli teine isiknäitus, mis koosneb popkunsti sugemetega suuremõõtmelistest õlimaalidest. Maalide teema viitab keskkonnasäästlikule mõtteviisile ning annab ideid loovaks ja säästvaks mõtlemiseks.
Muusikalist meeleolu loob sünnipäevaüritusel Jarmo Moilainen marimbal ja Kessu kohvik pakub pidupäevakringlit.
Näitus Ajamaja galeriis on avatud 19. detsembrini.

Lii Pihl
kunstikuraator


Laupäeval, 3. oktoobril Sakla klubis kl 13 luulepäev Sakla luule. Kohal luuletaja Contra. Oma luuletusi esitavad ka Boniflex, Helena Läks, Ruta Kukk, Kosmopoliit, Kaisa Kuusk. Osavõtutasu 25 krooni. Eelregistreerimine heaonolla@gmail.com või tel 56 935 436. Luulepäeva afterparty Kabjaplagin algab kl 21 Maasi hobusetallis Orissaares. Plagistavad DJ Paap, DJ Marja, DJ Madstandman, DJ Tru_2, Pama. Osavõtt 50 kr.

Reedel, 9. oktoobril Kihelkonna rahvamajas kl 19 naisrühma Tõllu Tütred sünnipäev. Külla tuleb Kihnu Virve oma pereansambliga. Kaasa teevad Olavi Kõrre ja Pärnu suupilliklubi rahvaliku muusika punt. Pilet 100 kr, pensionäridel 75 kr.

Print Friendly, PDF & Email