John Kaju MM-l juunioridest teine

John Kaju MM-l juunioridest teine

 

Purjelauasõidu Formula klassi maailmameistrivõistlustel Hispaanias lõpetas John Kaju kokkuvõttes 40. kohaga.

Juunioride arvestuses oli Kaju (fotol EST24) teine. Teda edestas vaid augustis toimunud Euroopa meistrivõistlustel kulla võitnud poolakas Jacek Piasecki. Kolmas oli juunioride arvestuses poolakas Wojtek Mroczynsky. Üldarvestuses tulid juunioride kolm esimest 39. ,40. ja 41. kohale. Kokku märgiti protokolli 80 sõitja nimed.
Kaju kohad MM-i sõitudes olid 31., 30., 29., 32., 25., DNC, 46., 44., 34., 32. ja 36. Mahaarvamisele läksid 49., 44. ja üks katkestatud sõit.

John Kaju treeneri Johannes Kaju sõnul ei olnud juunioride arvestuse esimene koht kaugel. “Esikoht libises käest viimase sõiduga,” märkis treener Kaju. Juunioridest esimesena lõpetanud poolakas suutis viimases sõidus välja sõita üldarvestuses 17. koha. Kaju oli 36-s. Kokkuvõttes jäi Kajut kullast lahutama vaid kaks punkti. Jacek Piasecki kogus 291 punkti, Kaju kontosse jäi 293.

Täna toimuval tseremoonial tunnustab John Kajut tema sportlike saavutuste eest ka Kuressaare linnavalitsus.

Print Friendly, PDF & Email