Valimised toovad Kadi raadiosse uued tuuled (28)

18. oktoobril toimuvad kohalikud valimised toovad endaga kaasa lühiajalised muudatused nii Kadi raadio kui ka Oma Saare töökorralduses.

“Järgime head tava, mille kohaselt kandideerivad inimesed kuu aega enne valimisi raadios ja lehes töötada ei saa,” ütles OÜ Raadio Kadi tegevdirektor ja Oma Saare vastutav väljaandja Gunnar Siiner.

“21. septembrist läheb üheks kuuks puhkusele lehe arvamustoimetaja Toivo Vaik, raadios ei kuule selle aja jooksul Tõnis Kipperit, Urmas Lehtsalu, Antti Koplistet ja Rein Lemberit,” selgitas Siiner. Saadet “Keskpäev” juhib esmaspäevast alates tuntud raadiohääl Vambola Paavo, keda saab kuulda ka hommikuprogrammis “Ärkamisaeg”.

Oktoobris jõuavad Kadi raadio “Keskpäeva” saate raames eetrisse ka valimisstuudiod, kus erakonnad ja valimisliidud saavad kuulajatele oma seisukohti selgitada. “Vambola Paavo ja Anu Varese juhitud valimissaadete kulminatsiooniks on 16. oktoobril toimuv Kuressaare linnapeakandidaatide debatt,” ütles Gunnar Siiner.

9. ja 10. oktoobril muutub Kadi raadio ralliraadioks. Tänavuse Saaremaa ralli toovad kuulajateni Erki Berends ja Olaf Suuder.

Print Friendly, PDF & Email