Lühidalt spordist

PURJETAMINE: Nädalavahetusel toimunud Saaremaa avamerepurjetamise eelviimase etapi, Ruhnu regati võitis suuremate jahtide seas Katarina Jee, mis oli kiirem nii minnes kui ka tagasi tulles. Katarina Jeele järgnes kahe teise kohaga Sophia ning kolmas oli Centaur, mis Ruhnu minnes oli neljas ja Roomassaarde naastes kolmas. Suuremaid jahte võistles kuus.
Väiksemate jahtide arvestuses võitis mõlemad sõidud Kadri, kolmanda ja teise kohaga järgnes Vesileenu ning kolmas oli teise ja kolmanda kohaga lõpetanud Ene.
Karikasarja viimane osavõistlus on septembrikuine Abruka regatt.

KERGEJÕUSTIK: Berliinis lõppenud kergejõustiku maailmameistrivõistlustel võitis naiste kaugushüppes hõbemedali Venemaa koondislane, kuid Kuressaarega kinnisvara omamise kaudu seotud Tatjana Lebedeva. Maailmameistri tiitlit kaitsma läinud Lebedeva küündis seekord hõbemedalini tulemusega 6.97.

JALGPALL: Eesti meistrisarjas palliv FC Kuressaare meeskond pidi 0 : 2 kaotuse vastu võtma Paide Linnameeskonnalt. See kaotus tõstis Paide Kuressaarest liigatabelis ettepoole ning saarlased asuvad nüüd 8. kohal. Paidel on kolm enampunkti.

JALGPALL: Eesti 2009/2010. aasta karikavõistluste 1/32 finaalis pidi Sörve JK koduplatsil tunnistama IV liiga lõunatsooni liidri EMÜ SK 0 : 1 paremust.
II liigas palliv Sörve sai aga liigatabelisse juurde ühe võidu, kui võõrsil alistati FC Tarvastu 3 : 1.

JALGPALL: III liigas mängiv Saaremaa JK kaotas Vasalemma staadionil 1 : 5 Rummu Dünamole.

JALGPALL: SaareMaa JK aaMeraaS jätkas IV liigas oma võitude seeriat, alistades 2 : 0 FC Lelle. Saarlaste esimese värava lõi juba mängu 50. sekundil Janek Meet, teise värava lisas Priit Post.
Saarlaste viimane kaotus pärineb 23. maist. Kaotuseta on püsitud kaheksa järjestikust mängu ning tabelis seistakse otse kõrgemasse liigasse edasipääsu kindlustaval teisel kohal.

RATTASPORT: 63 km pikkuse grupisõidu, mille käigus selgitati ka Saare maakonna meister, võitis Rigo Räim. Teisena lõpetas Indrek Rannama ja kolmas oli Mihkel Räim, kes oli parim ka M-16 klassis. Talle järgnesid Endrik Puntso ja Steven Kalf. Viimane oli ka ka M-14 vanuseklassi parim, järgnesid Karl-Patrick Lauk ja Hans-Olavi Vaher.

RATSUTAMINE: Harjumaal Ruila ratsakeskuses toimunud Palladium Cupi finaalsõidus sai Saaremaa ratsaspordiklubi esindav Ebbe-Liisa Sõnajalg hobusel Pärn kolmanda koha. Palladium Cupi üldarvestuses oli Sõnajalg teine.

Print Friendly, PDF & Email