Bussifirma vallandas kütust varastanud bussijuhid (16)

GoBus Saaremaa vallandas mitu bussijuhti, kes jäid vahele bussidele mõeldud kütuse näppamisega.

Oma Saarele teadaolevalt jäi kütuse vargusega vahele neli-viis bussijuhti. Neist väidetavalt kaks on pensioniealised ning pidanuks töölt lahkuma koondamisega, kuna GoBus pidi osa maakonnaliinide opereerimise loovutama Harjumaa Liinidele ja senisel hulgal bussijuhte enam ei vajata.

AS-i GoBus tegevdirektor Rene Alpius ütles Oma Saarele, et mõned varguseseigad Saaremaal tõepoolest olid. Detailidest, vallandatud juhtide arvust ja varastatud kütusekogustest ta rääkida ei soovinud.
Tema sõnul on igas bussifirmas juhte, kes aeg-ajalt panevad kütust vasakule.

“Vargused on suur probleem ja ka ühe liitri kütuse vargus peaks olema põhjus lahtilaskmiseks,” lausus Alpius. Samuti on tema sõnul firmast vallandatud juhte, kes on taskusse pannud 50 krooni piletiraha.

Print Friendly, PDF & Email