Kuhu minna

Reede, 21. august

KINO
Diva kl Harry Potter ja segavereline prints. Fantaasiafilm. Pilet 50.–

KONTSERT
Arensburg restorani Päikeseterrass kl 20.30 Urban Symphony, Laura, Raivo Tafenau bänd ja Sergio Bastos – 12 Suvevärvi. NB! 21.08 kl 20 Kuressaare lossihoovis toimuma pidanud kontsert toimub kl 20.30 Arensburg restorani Päikeseterassil! Piletid müügil Piletilevis: istekohaga lauas 250 EEK (piiratud koguses! Broneeri tel 45 24 707); tavapilet 180.–

TANTS
Mönus Villem sünnipäevanädal. Esineb Pasadena.
Privilege pidu Privilege‘i letitšikkidega. Enne südaööd pilet vaid 25. –
Diva DJ K. Lillimägi.
Lucifer DJ Peeter Kukk.
Veski trahter kl 20 rahvatantsijad Kanarbik ühes laulu ja pillimänguga. Tasuta.

Laupäev, 22. august

KINO
Diva suletud.
Muhu, Välja muuseumi kontor kl 16 Tõnu Aru film Armastusega Abrukalt vendadest Tuulikutest.

ÜRITUS
Mustjala Mõisa park kl 19 vabaõhuetendus Mustjala pulm. Külalised Rakverest: segarahvatantsurühm Tarvanpää. Pilet 25 –, õpilased 10.– ja koolieelikud tasuta. Pulmale järgneb tantsuõhtu. Info tel. 55 569 878, Reine Vinter.
Pidula forell puhkeküla kl 21 Saarepuhkus esitleb: Saare jazz ehk Valgus Pimeduses Veskitiigi saarel peaesineja Sofia Rubina ja Club Eclectic. Soojendajana Teele Viira. Erikülaline Kalevi Louhivuori Soomest. Lisaks valgusemäng veskitiigil ja ilutulestik. Vihma eest kaitseb peotelk. Sissepääs 40.– Üritust toetab Honda Jazz. www.saarepuhkus.ee .
Valjala põhikooli staadion kl 11 Valjala Väike Väle Velo – sporti ja tervist täis ratastega perepäev igas vanuses lastele, nende vanematele ja vanavanematele ja vanavanavanematele. Suurimat osalevat peret ootab üllatus! Sellel aastal pööratakse suuremat rõhku rattasõidu turvalisuse propageerimisele ja seda siis koostöös Maanteeameti ja Eesti Politseiga. Plaanis on jällegi päris palju erinevate vanusekategooriate võitlusi ratastel ja ratastega, ka hularõngastega teatevõistlus. Toimub liiklusteemaline viktoriin ja tegevust on muudki. Kohale on lubanud tulla Limpa.

TANTS
Diva DJ Tõnu Tiks (raadio Uuno) ja Lauri Hermann (raadio Elmar)
Privilege tantsumuusikat valib DJ Kallaste. Pilet 25. –
Lucifer DJ Andres Laht.
Mönus Villem sünnipäevanädal. Esineb ans Seelikukütid.
Veski trahter kl 20 rahvatantsijad Ritsikad. Tasuta.

Print Friendly, PDF & Email