Kuhu minna

Laupäev, 15. august

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Muhu kl 12 saate Laulge kaasa 2009 salvestus – Luisa Värk.
Saaremaa sadam kl 18 saate Laulge kaasa 2009 salvestus. Laulavad: Indrek Kalda, Kalle Kolter ja laululaps Jaanus Tatter.
Muhu, Tooma õue algusega kl 16 Muhu, Saare ja mandri lõõtsamehed.

KONTSERT
Pöide kirik kl 19 Liis Lulla (flööt) ja naiskoor Amica kontsert.
Muhu, Aljava küün kl 21 küünikontsert. Üles astuvad Ivo Linna ja Antti Kammiste koos Suisapäisa kooriga. Piletid 150.–/125.–
Kuressaare lossihoov kl 21 Sõprade Tuur – Meie Mees, Smilers, Traffic. Kontserttuuril kaasas ka vanad sõbrad Peeter Oja ja Tarmo Leinatamm. Toimumise päeval täispilet 150.–/ 125.–

TANTS
Diva Captain Morgan Summer Date.
Privilege DJ Jaan Naadel.
Lucifer DJ Kristjan Lillimägi. Naistele südaööni tasuta.
Mönus Villem Sunshine Company.
Veski Trahter rahvatantsuansambel Marleen. Tasuta.

Pühapäev, 16. august

KINO
Diva kl 18.40 ja kl 20.40 Brüno. Komöödia. Alla 14-a keelatud. Pilet 50.–

ÜRITUS
Muhu, Külasema kl 12 Külasema küla II laulu- ja tantsupäev.

SPORT
Kuressaare tervisepark kl 12 Liikudes tervemaks X etapp: Kuressaare käimine.

Esmaspäev, 17. august

KINO
Diva kl 17.40 ja kl 19.40 Brüno. Komöödia. Pilet 50.–

SPORT
Kuressaare linnastaadion kl 19 JK Sarma seeriajooks: 10 000 m.


Hea teada

Kutse Tartu ülikooli konverentsile
Tartu ülikooli majandusteaduskond korraldab teisipäeval, 18. augustil kl 15.30 Pärnu kolledžis konverentsi “Kus peitub Eesti majanduse arengu võti?” koos raamatu “Eesti majanduse aktuaalsed arenguprobleemid keskpikas perspektiivis” esitluse ja diskussiooniga.

Sellele järgneb TÜ majandusteaduskonna avatud ülikooli magistri- ja bakalaureuseõppe programmide tutvustus (orienteeruvalt kl 17). Konverentsi ja diskussiooni modereerib TÜ majandusteaduskonna dekaan professor Toomas Haldma.

Konverentsil esinevad: TÜ mikroökonoomika professor Helje Kaldaru – “Kas Eesti majanduse harustruktuur järgib arengumustreid Euroopa Liidu riikides?”; TÜ juhtimise dotsent Kulno Türk – “Eesti ettevõtete konkurentsivõime väärtusahela perspektiivist lähtuvalt”.

TÜ majandusteaduskonna avatud ülikooli programme tutvustavad Helje Kaldaru (bakalaureuseõpe), Toomas Haldma (strateegilise juhtimise magistriõpe), Kulno Türk (ärijuhtimise magistriõpe) ja Gerda Mihhailova (teenuste disaini ja juhtimise eriala ärijuhtimise magistriõppes). Info: www.mtk.ut.ee , tel 73 76 315.


Ürituse eelteade

Neljapäev, 20. august Aste klubi kl 20 Tornimäe näiteringi etendus Memmed ja taadid. Pilet 40.–

Neljapäev, 20. august Kooljamäed kl 17 665. a Purtsa lahingust Kooljamägedes. Saarlaste vabadusvõitluse veriseimast lahingust räägib Raul Salumäe. Tunnustatakse Leisi valla heakorrakonkursi Kena kodu 2009 võitjaid. Järgneb kontsert, kus esinevad Tabivere ja Karja segakoor, Leisi segarühm Leisberg ning lõõtsalugusid mängib Sulev Mägi. Õhtul kosutav pannileib ja maarohutee.

Laupäev, 22. august Mustjala Mõisa park kl 19 vabaõhuetendus Mustjala pulm. Külalised Rakverest: segarahvatantsurühm Tarvanpää. Pilet 25 –, õpilased 10.– ja koolieelikud tasuta. Pulmale järgneb tantsuõhtu. Info tel 55 569 878, Reine Vinter.

Laupäev, 22. august Valjala kl 11 Valjala Väike Väike Velo – sporti ja tervist täis ratastega perepäev igas vanuses lastele, nende vanematele ja vanavanematele ja vanavanavanematele.

Laupäev, 22. august Pidula forell puhkeküla algusega kl 21 Saarepuhkus esitleb: Saare jazz. Sissepääs 40.– Info: www.saarepuhkus.ee .

Laupäev, 29. august ja pühapäev, 30. august Pidula forell puhkeküla kl 10 algusega Saarepuhkus esitleb: suur suvelõpulaat Meelelahutus kogu perele, kauplemislusti ja  mitmekülgne kultuuriprogramm ning võistlused. Esineb ansambel LUX, õhtul ilutulestik! Vihma eest kaitseb suur peotelk ja söögitare! Tule kogu perega, sest auhinnafond on suurem kui 50 000 – peaauhind honda paadimootor. Vaata lisa www.saarepuhkus.ee Üritust toetab Honda ja Home Air.

Print Friendly, PDF & Email