Ida pool on prügisõda (2)

Ida pool on prügisõda

 

Ida-Saaremaa vallad, kes peavad ühist jäätmejaama, ei ole rahul OÜ Prügimees pakutud hinnatõusuga. See kaasnes teatavasti prügi mandrile vedamisega Kudjape prügila sulgemise tõttu. Kuus valda on võtnud nõuks asjaga venitada, kuni iga numbri taha arusaadav selgitus ilmub.

Õige see ju on, valla raha on kõigi elanike raha. Hea on, kui seda mistahes eesmärgil kulutades hoolega mõeldakse. Ometi oleme meie, saarlased, ise ka sellise valiku teinud, sest pikki aastaid kestnud vaidlused prügiladestusala asukoha pärast on aega niimoodi kulutanud, et muud enam üle ei jää kui mandrile vedada.

Aga, jääme mönusateks saarlasteks ja lepime ikka kokku! Minna prügihinna pärast kohtuteele ei ole just kõige parem viis asjad ära klaarida.

Print Friendly, PDF & Email