Juhtkiri: Lipp tagurpidi mastis, aga medalid tulevad

Ajalugu kordub Ahvenamaal. Saarlaste autasustamise ajal on Eesti lipp jälle tagurpidi mastis, kuigi vahepeal on möödunud 18 aastat. Või lehvitatakse sealkandis Eesti lippu liiga harva? Vaatamata sellele on tulemused head ja medalid tulevad.

Alati vaieldakse, ükskõik millise taseme võistlustele sportlased sõidavad, et kas neid peab nii palju sinna saatma. Kulud on suured ja ajad vaesed. 124 sportlast – kas seda on Saaremaa kohta siis palju? Tulemused räägivad ju iseenda eest. Juba algus oli lootust andev, lisas võistlusindu ja tõstis tahtmist rühkida kullale.

Esimese päeva lõpuks said saarlased neli medalit! Hõbeda ja kolm pronksi! Ja mis asja veel eriti põnevaks teeb, on see, et medalid on valmistatud Saaremaal. Seega on meie sportlaste eriline huvi tuua neid võimalikult palju koju tagasi. Selle nimel tasub pingutada!

Ja eilne uudis – kuldmedalgi juba olemas! Selle tõi judoka Karli Kontkar. Kas õnne tõi seesama tagurpidine lipp või sportlase enda visadus? Küllap ikka see viimane, saarlase tahtekindlus ja eesmärgile pühendatud rügamine on see, mis tulemused toob.

Mängud jätkuvad. Toimetus omalt poolt hoiab kõigile meie sportlastele pöialt! Iga tubli tulemus on tegijat väärt!

Print Friendly, PDF & Email