Kunnar Läets eitab kelmust (2)

Suurürituse Street Power kassarahaga plehku pannud korraldaja, saarlane Kunnar Läets peitis end kaks nädalat Hispaanias ja läks teisipäeval Tallinnas politseisse, kirjutas Eesti Ekspress.

“Mis kassaga putku?! Kus on öeldud, et me pidime sel üritusel üldse kohal olema?” ägestus Läets. Ta möönis, et nähes ürituse läbikukkumist, ei tahtnud korraldajad jääda “ajakirjanduse hambusse” ja lahkusid. “Meil oli vaja lihtsalt aeg maha võtta ja asja adekvaatselt arutada,” sõnas Läets, kes koos kamraadiga sisuliselt vahepeal peatumata autoga Hispaaniasse põrutas.

Kaks nädalat Päikeserannikul mõelnud Läets kinnitas, et tegemist oli ärilise ämbriga, mitte kelmusega, ja süüdistab Autospordi liitu, kes väidetavalt survestas võistlejaid üritust boikoteerima ja Street Poweri nurjas.
“Autospordi liidu vastu tuleb nõue vähemalt 50 miljonit!” põrutas mees, lisades, et kahjunõue koosneb sarja kolme aasta käibest, kasumist ja moraalsest kahjust.

Print Friendly, PDF & Email