Kuhu minna

Reede, 29. mai

KINO
Diva suletud.

KONTSERT
Kuressaare muusikakool kl 16 kevadkontsert. Esinevad solistid, ansamblid ja sümfoniettorkester.

Kuressaare raekoda kl 19 esitavad maailmamuusikat noored talendid Pille-Rite Rei ja Britta Virves. Kavas Debussy, Singlee, Bounneau, Desmond, Thielemans, Gershwin, Paulus. Kaastegevad: Tiina Rätsepp (klaver) ja Marian Heinat (luuletused). Kontsert on tasuta.

ÜRITUS
Orissaare, Illiku algusega kl 9.45 Saaremaa XI turvapäev Kaitse end ja aita teist. 14 võistkonna jaoks on avatud 14 kontrollpunkti. Võistlus algab kl 10 ja lõpeb kl 12.30. Kl 13 avamine: maavanem Toomas Kasemaa ja Orissaare vallavanem Raimu Aardam. Toimub võistkondade autasustamine. Etteastega esinevad Orissaare noored.

Uudistada saab turvavööstendi, relvanäitust, politseikoeri, alko- ja narkomeetreid, “purjus prille” jpm. Osalejad saavad tasuta sõita hobusega, hüpata batuudil ja nautida meresõitu laeval Aurelia. Esitlused: kl 13.45 turvafirma Securitas (enesekaitse näitlik treening noorematele ja vanematele, kl 14 politsei; kl 14.15 piirivalve, kl 14.30 Orissaare noorte etteaste, kl 14.45 Punane Rist, kl 15 turvafirma Securitas, kl 15.15 päästeteenistus.

NÄITUS
Muhu Koguva kunstitall kl 17–19 kolmanda Muhuga seotud kunstnike näituse avamine. Näha saab maale, skulptuure, graafikat ja tarbekunsti. Näituse kujundas Sulev Vahtra, osalevad Anu Hint, Aime Jürjo, Kristen Einer Lillepuu, Viivi-Ann Keerdo, Kaia Kiik, Jakob Kipper, Anne Korv, Aime Kuulbuch, Laine Linnas, Ants Mölder, Arseni Mölder, Marget Tafel, Enn Tegova, Vive Tolli, Hilja Tüür, Reiu Tüür, Urmas Viik, Raili Vinn ja Vello Vinn. Näitus jääb avatuks 30. juunini.

TANTS
Diva Elmari eesti disko ja ans Shanon. DJ Lauri Hermann ja Alex Ray.
Kodulinna lokaal kl 23 disko. DJ Rämmal. Südaööni sissepääs tasuta.
Lucifer DJ Kristjan Lillimägi. Maikuu sünnipäevalastel sissepääs tasuta.
Club Privilege DJ J. Naadel.

Laupäev, 30. mai

KINO
Diva kl 19.30 Koletised tulnukate vastu. Animatsioon. Pilet 50.–

KONTSERT
Muhu restoran kl 21 esineb Muhu noor tütarlastebänd L-duur. Reet Keerd, Helina Eist, Karin Siig ja Maarja-Liis Mereäär.
Kuressaare linnuse kapiit-lisaal kl 17 SOS-Kören Norrtälje kontsert.

ÜRITUS
Endine Pidula kalakasvatus rahvalaat ja avamispidu. Lisainfo tel 56 627 637.
Valjala kooli staadion kl 11 Valjala turvapäev. Kohal Päästeteenistus, Securitas Eesti AS, Saare politseiprefektuur, politseikoer Nero ja lõvi Leo. Sõpruskohtumine jalgpallis.
Kuressaare Linnateater kl 16 ja kl 19 tantsukooli Se-
miir 10. sünnipäevakontsert. Pilet 50.–

TANTS
Diva DJ K. Lillimägi.
Kodulinna lokaal kl 23 disko. Südaööni tasuta.
Lucifer suletud.
Mönus Villem kl 21.30 Pro-minent. Sissepääs tasuta.
Club Privilege 25 krooni pidu.

SPORT
Kuressaare spordikeskus Saare maakonna MV võrkpallis, kl 12 Vanalinna KSK I vs Spordikool – III-IV k kl 14 Aspasia/Almerent vs Javicar – finaal.
Orissaare spordihoone kl 10 karikavõistlused lauamängude mitmevõistluses.

Ürituse eelteade

Pühapäev, 31. mai Lümanda vald Leedri küla kl 13 heategevuskontsert Leedri küüni ehituse toetuseks. Esinevad Ivo Linna, ansambel Helios ja Lümanda rahvatantsijad. Võta kaasa piknikutarbed ja tule naudi maalähedast külamelu hea muusika saatel! Teeviidad algavad 31. mail Kuressaare ringteelt. Piletid hinnaga 50, 100 või 500 kr on saadaval kohapeal. Lisainfo www.leedri.ee.

Esmaspäev, 1. juuni Muhu põhikool kl 10 näitemängude etendamine. Kl 15 algab lasteaia õuest rongkäik Tere, suvi ehk Lillelapsed. Lasteaia hoovis kl 16 kohtumine päästetöötajatega, kl 17 laste- ja noortelaat. Avatakse töötoad.

Print Friendly, PDF & Email