KG-s lõpetab Eesti suuruselt teine gümnaasiumilend

Kui eelmisel aastal lõpetas Eesti gümnaasiumide suurim lend Kuressaare gümnaasiumis, siis tänavuste koolilõpetajate arv annab KG-le selles pingereas Hugo Treffneri gümnaasiumi järel ja Gustav Adolfi gümnaasiumi ees teise kohta.

Haridus- ja teadusministeeriumi andmetel on Eestis sel aastal kõige rohkem gümnaasiumilõpetajaid – 174 – Tartus asuvas Hugo Treffneri gümnaasiumis. Kuressaare gümnaasiumi tänavuses lennus lõpetab kooli 169 ja Gustav Adolfi gümnaasiumis 163 noort.

Kuressaare gümnaasiumi õppealajuhataja Maidu Varik ütles Oma Saarele, et hetkel saab rääkida vaid võimalike gümnaasiumilõpetajate arvust. “Lõplik number on kindel alles pärast eksamitulemuste selgumist,” lisas Varik. Tema sõnul oli KG mullune lend 189 lõpetajaga Eesti suurim.

Gümnaasiumi lõputunnistuse saajaid peaks Saare maakonnas sel kevadel kokku olema 381. SÜG-i lõpetab 98, Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumi 54, Orissaare gümnaasiumi 34 ja Leisi keskkooli 26 noort.

Print Friendly, PDF & Email