Teeme ära! (3)

Teeme ära!

 

Kas tõesti avaldab rohkem kui aasta tagasi korraldatud prügikoristuskampaania sellist mõju, et loodetaksegi oma prügist sel viisil lahti saada. Arvates, et kui juba kord selline metsaaluste prahist koristamine ette võeti, küllap seda siis mingil ajal taas korratakse.

Paistab, et enam pole kombeks ainult koduse sodi metsa tassimine, jäätmemajanduse arvelt teevad kokkuhoidu juba ka ettevõtjad. Kas olukord majanduses on siis tõesti nii hulluks läinud?

Avalikkuse hukkamõist peab sellisele teole järgnema kindlasti. Sestap on ka meie leht hakkamas ja ootab igasugu vihjeid ebaseaduslikest soditassijatest. Mida rohkem on pilgu peal hoidjaid, seda enam on loodusereostajatel põhjust väriseda, et oma tegudest tuleb aru anda.

E-aadress sokutaja@omasaar.ee ja telefon 45 30 200 ootavad vihjeid. Kindel on see, et reageerime kohe, kui vajadus tekib. Võtame nad vahele!

Print Friendly, PDF & Email