Saaremaa invaühingu maja saab uue kuue

Saaremaa invaühingu maja saab uue kuue

 

Eile alustas kümmekond vabatahtlikku Kuressaares Suur-Sadama 49 asuva Saaremaa invaühingu maja välisilme korrastamist.

Kolme päevaga loodetakse majale anda uus ja värskem väljanägemine. Saaremaa invaühingu esimees Maire Peirumaa rõõmustas suure talgukorras ettevõtmise üle, mille taolist pole invaühingu majas enne olnud. “See on nii tore sündmus,” ütles 16 aastat majas töötanud Peirumaa.

Talgute peakorraldaja Kalle Laanet sõnas, et säärane ettevõtmine on just selleks, et näidata, kuidas lisaks prügikoristusele on ühiskondlikus korras võimalik ära teha suuremaidki töid. “Praegusel ajal on vaja nõrgemaid aidata,” rõhutas ta. Innukalt maja juures askeldav Ain Seppik ütles: “See on see teine Eesti, meil on ju kaks Eestit – üks särab ja hiilgab, teine on selline.”

Print Friendly, PDF & Email