Liiva küla reklaamib end flaieri abil (1)

Muhu Liiva toitlustusettevõtete Muhu restoran ja Kalakohvik eestvedamisel valmivad turistidele Liiva keskust tutvustavad flaierid, mida jagatakse parvlaevadel.

“Üritame reklaamida iseennast, kuid samas teeme reklaami ka Liiva külale ja kogu vallale,” ütles Oma Saarele Muhu restorani üks omanikke Rene Kipper. “Eesmärk on näidata, et me kõik oleme üks suur väike Muhu.”

4000 tiraažis trükitav flaier annab turistidele infot Muhu saare keskuses Liival tegutsevatest ettevõtetest ja asutustest koos kontaktandmetega. Trükiseid hakatakse levitama Kuivastu–Virtsu parvlaevadel, flaierite trükikulu tasub Muhu vald.

Flaier on reklaamleht, mida kasutatakse asutuse, teenuse või toote reklaamimiseks. Neid jagatakse tänavatel või üritustel, pannakse teadetetahvlitele jne.

Print Friendly, PDF & Email