Saaremaa kunstistuudios on väljas tänavuste kunstikursuslaste looming

Saaremaa kunstistuudios on praegu vaadata väljapanek Anne erakunstikooli täiskasvanute kunstikursustel 2008/2009 osalenud viie õppegrupi – keraamikute, restaureerijate, õlimaali, akvarelli ja pastelli – töödest.

“Väga mahukas väljapanek on keraamikutel. See oli ka kõige populaarsem ring, mida juhendajas Laura Lepper,” rääkis näituse kuraator Vaike Kivilo. Restaureerijailt on tema sõnul väljas huvitavalt tehtud antiiktoole (gruppi juhendas Maie Leppik-Ojasaar). Lisaks on eksponeeritud õlimaalikursuse (õpetaja Anna Sui) ning pastelli- ja akvarellikursuse töid (juh Aili Jung).

Näituse avamisel said kursustel osalenud ka tunnistuse. “Oli ka neid – näiteks õlimaalija Eve Oeselg –, kes osaleb juba 6. õppeaastat, ja neid, kellel on jätkunud huvi ja tahet õppida teist ja kolmandat aastat,” kiitis Kivilo.
Näitus jääb avatuks 28. juunini.

Print Friendly, PDF & Email