LindaLine Express müügipunkt nüüdsest ka Saaremaal

LindaLine Express müügipunkt nüüdsest ka Saaremaal

 

Eile avati Kuressaares spaahotellis Meri LindaLine Expressi müügipunkt, mis pakub laevafirma teenuseid kasutavaile spaa-klientidele võimalust sõita bussiga igal neljapäeval ja pühapäeval mugavalt ja kiiresti Tallinnast Saaremaale ja tagasi.

Buss väljub Tallinna sadama D-terminalist ning toob külastajad otse hotelli kohale. “Ühest kohast saab tellida nii tervise- kui ka wellness-paketid, majutuse hotellis ja transpordi,” rääkis spaasid opereeriva Saaremaa Spa Hotels esindaja Frey-Christian Fernelius.

Lisaks parvlaevasõidule sisaldub bussipileti hinnas ka väike suupiste koos sooja joogiga ning reisija kasutuses on kaks istmekohta.
Müügikonsultant Kädy Sepp, kes fotol linti lõikab, ootab külastajaid igal tööpäeval kl 9–17.30.

Print Friendly, PDF & Email