Kuressaare saab esimese jalkapubi (6)

Kuressaare saab esimese jalkapubi

POOLELI: Vähem kui kuu aja pärast ilutseb selles ruumis suur ekraan ning seintel saarlastest jalgpallurite fotod. Ning loodetavasti on tuba täis jalgpallihuvilisi.

Enne jaanipäeva avab Kuressaare kesklinnas Kauba tänavas uksed JK pubi, mis mõeldud eelkõige jalgpallisõbralikele külastajatele.

“Usun, et selline koht on Kuressaares veel puudu,” ütles Oma Saarele pubi omanik Priit Ruga, kes on ühtlasi jalgpalliklubi Saaremaa JK aaMeraaS president. Peamiselt jalgpallile uus pubi keskendubki, samas ei jäeta kõrvale ka muid spordialasid.

Ruga sõnul avaldub pubi jalgpallilembus kõiges, alates nimest ja sisekujundusest ning lõpetades võimalusega suurtelt ekraanidelt vaadata kõiki olulisemaid – eelkõige muidugi jalgpalli-, aga ka muid – mänge, mida televiisor näitab. Ruga lisas, et pubi sisekujunduses hakkab jalgpall tooni andma suurte fotodena, mis kajastavad Saaremaa jalgpallielu, lisaks on ka muud vastavat atribuutikat. Uue pubi sisekujunduse autor on Kai Laanmets.

Pubi kahes ruumis on 50 kohta ning seal pakutakse nii sööki kui ka jooki, nagu ühes õiges pubis ikka. Suuremas, 30-kohalises ruumis võib Ruga kinnitusel korraldada aga ka mitmesuguseid kokkusaamisi ja seminare.
Pubi teine korrus jääb esialgu tühjaks, kuid edaspidi peaks sinna tulema mängude ruum, kus saab harrastada lauajalgpalli või muid taolisi mänge.

Praegusel majanduslikult raskel ajal pole vähetähtis ka see, et uues kohas saab tööd seitse inimest.
Pubi avatakse esialgse plaani kohaselt jaanipäevaeelsel nädalal.

Print Friendly, PDF & Email