GoodKaarma avas Kuressaare kesklinnas Kingipoe

Seni peamiselt ökoseepide tootmisega tuntust kogunud OÜ GoodKaarma avas eelmisel nädalal Kuressaares Kauba tänaval kingipoe, kust on võimalik osta käsitsi valmistatud ilutooteid, mänguasju ja kingitusi nii väikestele kui ka suurtele.

Poe avamise mõte tekkis GoodKaarma ühel omanikul Stephen Greenwoodil käesoleva aasta jaanuaris. Firma kaasomanik Ea Velsvebel Greenwood rääkis Oma Saarele, et kliendid olid juba ammu huvitatud võimalusest osta GoodKaarma seebikojas müügil olevaid tooteid ka Kuressaarest.

Kingipoes müüakse peale GoodKaarma ökoseepide ka õnnitluskaarte, mänguasju, sojavahast valmistatud küünlaid, samuti Stepheni venna William Greenwoodi tehtud klaasist ja hõbedast ehteid ning palju muud põnevat.

Mänguasjade puhul on mitmeid ideid tekkinud GoodKaarma omanikel endil, sest peres on kasvamas pisipoeg. Greenwoodid tahavad müüma hakata ökokangast valmistatud ning mahelambavillaga täidetud pehmeid mänguasju, mis oleksid ohutud ka väikelastele suhu sattudes.

Koostööd tehakse moekunstnik Reet Ausiga, kellelt saadavatest ökokanga jääkidest plaanitakse Saaremaal alustada mänguasjade õmblemist.
Uute toodetena on GoodKaarma asunud müüma eeterlikke õlisid ning valmistama maheoliivõli sisaldavaid vannikuubikuid ja mahesuhkrut sisaldavaid kehakoorijaid. Ea Velsvebel Greenwoodi sõnul sai kehakoorijast ka uue poe esimese nädala müügihitt.

Ea Velsvebel Greenwoodi sõnul on kõige tähtsam, et saarlased poe omaks võtaksid ja kingimuredele lahenduse leiaksid.

Print Friendly, PDF & Email