Maximas on käinud juba pea terve Saaremaa (4)

Kolme esimese päevaga tehti Kuressaare Maximast üle 15 000 ostu. Kui arvestada seda, et poes käidi ikka perede kaupa, siis võib kokku arvata, et juba esimeste päevade jooksul külastas uut kauplust pea terve Saaremaa.

“Oleme tulemusega ülimalt rahul,” teatas Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid. “Käive oli enam-vähem see, mis me ootasime.”
Kõige rohkem ostsid saarlased kondiitritooteid, ainuüksi torte osteti kolme päevaga kokku 1200 kilogrammi. Teine minevam kaup oli roosiistikud, neid osteti umbes 6000 tükki.

Erilaiu sõnul kulges uue poe avamine ja ka kõik sellele järgnenud esimesed päevad Kuressaares väga rahulikult. Kuigi külastatavus oli suur, toimis kõik suurepäraselt. “Ei mingeid arusaamatusi! Ja mitte ühtegi vargusjuhtumit!” Ka kaupluse juhataja Merike Paja on saarlastest ostjaskonnale tänulik. Paja sõnul on mitmed mandriinimesedki imeks pannud, et kuidas saab ühes vastavatud poes kõik nii rahulikult sujuda.

Print Friendly, PDF & Email