Lühidalt spordist

TENNIS: Tenniseklubi Sinnet poiste võistkond sai 14-aastaste vanusegrupis pronksmedali Eesti klubide karikavõistlusel. Klubi eest mängisid Ivar Indrek Himmist, Kert Kilumets ja Ken Kilumets.

VÕRKPALL: Eeloleval nädalavahetusel peetavates maakonna võrkpallimeistrivõistluste finaalis kohtuvad Javicar ja Aspasia/Almerent. Pronksi selgitavad Vanalinna KSK I ja Spordikool.

ORIENTEERUMINE: Mändjalas toimunud 3. orienteerumisneljapäevakul olid võistlusklasside parimad: D10 – Kristel Tikerberi; D12 – Kertu Tuuling; D16 – Tiina Ollema; D18 – Maarja Arnold; D21 – Anne Keerberg; D40 – Anne-Li Tilk; D50 – Urve Kaseväli; H10 – 1. Aleks Teller; H12 – Hardo Niit; H16 – 1. Priit Salong; H18 – Janno Tilk; H21 – Jaanus Müür; H40 – Anti Kopliste; H50 Vello Aru, V – Ainar Treirart.

JALGPALL: Eelmise nädala Saaremaa meeskondade mängude tulemused Eesti liigades: II liiga: Sörve – JK Vaprus II 5 : 1, III liiga: Saaremaa JK – Paide Kumake 3 : 2, IV liiga: Saaremaa JK aaMeraaS – Eesti Koondis 0 : 2.

PURJETAMINE: Saaremaa Merispordi Seltsi korraldatud Heiti Rebase mälestusvõistluse võitis kolme ala (ujumine, jooks, purjetamine) kokkuvõttes Hardo Niit. Teine oli Martin Õunap ja kolmas Mihkel Šesterikov.

JALGPALL: Saaremaa jalgpalli meistrivõistluste I vooru tulemused: Torgu – Leisi 8 : 1, Jalka Baar – Kaarma VC 4 : 2, Salme SK – Orissaare 2 : 0.

KERGEJÕUSTIK: Saare maakonna põhikoolide mitmevõistluse võitis üldarvestuses Salme põhikool, järgnesid Valjala ja Kihelkonna.

KERGEJÕUSTIK: JK Sarma seeriajooksu tulemused 3000 meetri distantsil: Mehed: 1. Janar Mai 10.14,1; Veteranid: 1. Ago Kokk 10.25,0; Naised: 1. Taimi Kangur 12.45,2; Noormehed: 1. Mait Pikpõld 10.51,1; Neiud: 1. Johanna Toplaan 11.49,9.

ORIENTEERUMINE: Reedel Valjalas toimunud võistkondliku orienteerumisjooksu võitis võistkond Oravad (Maris Kuusk, Jaanus Mägi), teine oli võistkond Noored (Kaarel Pukk, Karel Eist) ja kolmas Kaitseliit (Toomas Kask, Sulev Päeske, Peeter Süld).

PETANK: Laimjalas toimunud maakonna petangi karikavõistluste teise etapi paarismängu parimad olid Tarvo Pihlas – Enno Kermik, kellele järgnesid Jüri Janson – Kaur Sirel ning Tõnu Munk – Gabriel Alesmaa.

JALGPALL: Eesti meistriliigas hooaja seitsmendas kaotusmängus 0 : 3 võõrsil Viljandi Tulevikule alla jäänud FC Kuressaare kukkus liigatabelis koha võrra allapoole, kaheksandaks.

Print Friendly, PDF & Email