Vormeliennustusel uus liider

Oma Saare vormel 1 ennustusvõistluse kahe viimase etapi edukas ennustamine tõstis edetabeli etteotsa Alexi, kes juhib ennustusvõistlust lähima jälitaja ees kahe enampunktiga.

Tänavuste vormel 1 maailmameistrivõistluste viies etapp sõideti Hispaanias, kus lõppjärjestus oli järgmine: Button, Barrichello, Webber, Vettel, Alonso, Massa, Heidfeld ja Rosberg.

Selline järjestus tõi paljudele ennustajatele kopsaka punktisumma, kuid kõige rohkem – 14 punkti etapilt – suutsid koguda Alex ja Liina Jõgi. Loosi tahtel kuulutame etapivõitjaks Alexi, kes saab tasuks söögi ja joogi Vana Konna pubis. Võitjaga võtame ühendust.

Kiireima ringi vastus oli seekord Barrichello ning kaks lisapunkti sai 10 vormelihuvilist.

Järgmine osavõistlus toimub juba eeloleval nädalavahetusel ning osalejatel tuleb taas võimalikult täpselt ennustada kuue parema piloodi nimed ja kiireima ringi sõitja. Ennustused palume ära tuua hiljemalt 23. mai õhtuks paberil kas Oma Saare toimetusse, lasta ukse kõrval olevasse postkasti, saata aadressil Tallinna tn 9, 93818 Kuressaare või siis elektronposti aadressil sport@omasaar.ee .

Print Friendly, PDF & Email