Lugeja kiri: Lümanda lasteaia ümbrus sai korda

Laupäeval, imeilusal kevadisel päeval tulid Lümanda lasteaia emad-isad, osal lapsedki kaasas, talgupäevale.

Ühiselt võeti käsile vägagi suuremahulised tööd – lammutati ja veeti ära kunagise basseini betoonäärised ja basseini ümber asunud plaadid, maatasa tehti lagunenud ja näotu kunagine pumbamaja, värviti ronimis- ja pallimänguvahendeid, paviljone, parandati aeda, paigaldati ronimis- ja tasakaalupuud, taastati endine kaugushüppekast.

Toreda ilme said kiigelauad ja seni silmatorkamatult seisnud mahasaetud puude kännud. Lapsevanemad Raivo Tarkmeel ja Kristjan Lüüding olid abiks tehnikaga, võimsate masinate abil saadi jagu betoonist ning veeti kohale mitmed koormatäied mulda ja liiva. Istutati ka ilupõõsaid.

Jõudumööda olid abiks suuremad lapsedki. Pärast edukat väsitavat tööpäeva istuti ühiselt talgulauas ja söödi hernesuppi. Talgulauas arutati, mida edaspidi veel teha. Lasteaia juhatajana tänusõnad kõigile osalejatele ja endiselt kehtib ütlus: ühtsuses peitub jõud!

Anne Tšernovitski

Print Friendly, PDF & Email