Tõrjutud külaelanik avaldas jälle meelt (3)

Eile seisis Kaarma vallavalitsuse ees taas plakatiga Ansi küla elanik Krista Mandel, kes nõuab küla üldkoosoleku korraldamist ja külaelanikelt vabandamist. Naise nõudmiste täitmist raskendab asjaolu, et teised külaelanikud ei soovi temaga koostööd teha.

Mandel sai üldsusele tuntuks tänavu märtsis, kui ta vallamaja ees piketeerides nõudis küla üldkoosoleku toimumist, kus nii endine kui ka praegune külavanem annaksid aru, mis nad küla heaks teinud on. Eile, st kaks kuud hiljem, oli naine samal põhjusel jälle vallamaja ees. “Seisan siin esialgu nädala, iga päev kuni kella 12-ni päeval,” ütles ta, kinnitades, et vajadusel teeb ta seda või jõuludeni.

Oma Saare andmetel ei soovi Ansi küla teised elanikud Mandeliga koostööd teha ega taha osa võtta ka koosolekust, kus piketeerija osaleb.

Print Friendly, PDF & Email