Lühidalt spordist

JALGPALL: FC Kuressaare meeskond sai Eesti jalgpalli meistriliigas väravateta viigi Tartu Tammeka vastu. Kuressaare asub tabelis 9 punktiga jätkuvalt seitsmendal kohal.

KERGEJÕUSTIK: USA-s õppiv Marek Niit jooksis üliõpilaste Kagukonverentsi (Southeastern Conference) meistrivõistlustel laupäeval 200 m eeljooksus ajaga 20,78 (taganttuulega 0,6 m/s) ja pääses kolmandana eile Eesti aja järgi hilisõhtul peetud finaali.

JALGPALL: SaareMaa JK aaMeraaS meeskond võitis Eesti meistrivõistluste IV liigas Rapla JK Atli duubelmeeskonda 4 : 0. Väravalööjateks olid Priit Post, Priit Ruga, Arli Saar ja Rui Miguel Martins Costa. Liiga resultatiivseim mängija Priit Post lõi selles mängus oma hooaja 9. värava. Võistkond asub nüüd tabelis kolmandal kohal.

ORIENTEERUMINE: Pöidel toimunud teise neljapäevaku võistlusklasside võitjad olid: D10 Mari Tiitson, D14 Ann Saks, D16 Tiina Ollema, D18 Maarja Arnold, D21 Anne Keerberg, D40 Maarika Saks, D50 Urve Kaseväli, H10 Sven Mihkel Lember, H12 Karl-Martin Lember, H21 Jaanus Müür, H40 Madis Laes, H50 Peeter Ramst, V Taavi Nuum.

PURJETAMINE: Saaremaa Mersipordi Seltsi sellehooaja esimese purjetamiskolmapäevaku võitis jaht Zoo. Mõõdukas tuules peetud sõidul järgnesid võitljale Lote ja Soling. Neile järgnesid jahid Ene, Centaur ja Maris. Järgmisena sõidetakse laupäeval Allirahu regatti.

Print Friendly, PDF & Email