Saaremaa lapsed hakkavad taas psühhiaatri abi saama

Augustis hakkab Saaremaal Kuressaare linnavalitsuse majas tegutsevas õppenõustamiskeskuses kord kuus vastu võtma lastepsühhiaater, ütles Saare maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Raivo Peeters.

“Oleme õnnelikud, et selline lahendus probleemile leidus, sest vajadus psühhiaatri abi järele on suur ning viimased 5–6 aastat ei ole meie lastel saarel olnud võimalik abi saada,” nentis Peeters. Alates augustist hakkab Kuressaares kahel päeval kuus abivajajaid vastu võtma Pärnu lastepsühhiaater Kaja Rand, kelle põhitöökoht on Pärnu haigla psühhiaatriakabinet.

Peeters lisas, et esimene vastuvõtt peaks Kaja Rannal Kuressaares olema 13. augustil, kuid edaspidi hakkab psühhiaater vastu võtma iga kuu kolmandal neljapäeval ja reedel.

Print Friendly, PDF & Email