President tunnustab Saaremaal kauneid Eesti kodusid (1)

President tunnustab Saaremaal kauneid Eesti kodusid

 

Saaremaa omavalitsuste liidu büroo direktor Jüri Pärtel ütles Oma Saarele, et president Toomas Hendrik Ilves annab oma tunnuskirjad kaunitele Eesti kodudele üle 16. augustil Saaremaal.

“Koht on täpsemalt veel kokku leppimata,” lisas Pärtel. “Aga välja on käidud ka idee, et kui on näiteks halb ilm ja üritust kusagil väljas teha ei saa, sobiks see läbi viia uues Kihelkonna rahvamajas.”

Kihelkonna vallavanem Jüri Saar kinnitas samuti, et ürituse toimumise kohta veel kindlaks määratud ei ole. “Nõupidamisel ütlesin, et kui on vaja, võib seda Kihelkonnal teha,” oli Saar ürituse Kihelkonnal toimumisega igati päri. “Aga mina olen aru saanud nii, et tunnuskirjade üleandmist kavandatakse siiski Kuressaares.”

Ka presidendi kantselei avalike suhete osakonna juhataja Kaidi Aher ütles, et pidulik üritus toimub küll Saare maakonnas, aga kus täpselt, on veel kokku leppimata. Saare maakonna omavalitsustest on vabariigi presidendi tunnustuse pälvinud Muhu vald 2003., Kuressaare linn 2004., Kärla vald 2005., Lümanda vald 2006., Orisaare vald 2007. ja Leisi vald 2008. aastal.

Print Friendly, PDF & Email