Maxima valmistub uksi avama (1)

Maxima valmistub uksi avama

LUBAB PALJU SOODUSTUSI: Kaupluse juhataja Merike Paja kinnitab, et Maximas hakkavad igal nädalal olema ikka uued ja uued sooduspakkumised.

Eile hommikul käis Maximas kibe töö. Nii väljas kui hoones sees. Kui õues pandi veel asfalti ja lapiti kõnniteekive, siis poe sissepääsu ees laaditi suurtelt kaubamasinatelt kaste maha. Majas sees tundus, et kõik muudkui sebisid ja sebisid. Pandi kaupu välja, sätiti riiuleid, koristaja proovis oma võimsat tolmuimejat…

Teatavasti kandideeris Maximasse tööle üle 600 inimese. Tööle sai neist 75 ja praegu nad kõik siin ilmselt ka sebimas on. Tänu tiheda konkursisõela läbimisele Maxima juhatajaks saanud Merike Paja on kuidagi väga kindel, et kõik saabki korda.

“Tuleval neljapäeval, see on 21. mail kell 12 Maxima oma uksed avab ja selleks ajaks on kõik absoluutselt korras. Tahame oma uues poes pakkuda saarlastele sellist kaubavalikut, mida siin seni veel ei ole.”
Avamiseelset melu on pealinnast kaema tulnud ka Maxima pressiesindaja Erkki Erilaid. Tema sõnul on Maxima juba ammu üritanud saarele tulla ja nüüd see ongi teoks saanud. Maxima konkurentsi ei karda, kuigi kriisiajal on tulnud ka neil oma hinnad üle vaadata ja neid langetada.

“Kuigi Maxima on üks viimane suurem tulija Eestisse, pole me veel mitte kusagil, ka palju väiksemates kohtades kui Kuressaare, oma poode sulgenud,” arutleb Erilaid.
Kuressaare Maxima on üks kaubaketi suuremaid Eestis. “See on supermarket, kahe X-ga, ja nii suurt poodi pole kaubaketil isegi mitte Tallinnas. Kuressaare Maximal on müügipinda 2100 m2 ning kaubavalik koosneb umbes 20 000 tootest.”

Siin peaks Erilaidi arvates oma kõikvõimalikud ostusoovid rahuldatud saama iga poodleja, ja mis kõige tähtsam, vägagi soodsa hinnaga. Kui võrrelda uut avatavat poodi teiste siinmail juba tegutsevate kaubakettidega, siis rõhutas pressiesindaja, et Maximas on pisut teistsugune kaubavalik.
“Meil on lisaks eestimaisele toodangule palju kaupa ka Leedust, Poolast jm. Hinnatasemelt on Maxima enam-vähem võrreldav Säästumarketiga, kuid meie tootevalik on enam kui kümme korda suurem.”

Kaupluse juhataja ja pressiesindaja lubavad, et avamisel tuleb hinnaüllatusi ja sooduspakkumisi rohkesti. Aga seda rõhutavad nad ka, et 21. mai hommikul kell 8 pole küll mõtet poeukse taha tunglema tulla. Kaupa jätkub kõigile.

Print Friendly, PDF & Email