Neevalinna muusikalise komöödia teatri solistid tulevad Kuressaarde

Möödunud kolmapäeval külastasid Saaremaad vabakutseline literaat ja laulja Toomas Kuter koos Sankt Peterburgi muusikalise komöödia teatri asedirektori Jelena Lebedevaga.

“Saaremaal oleme seetõttu, et Kuressaare Linnateatrisse on esmakordselt tulemas Sankt-Peterburgi muusikalise komöödia teatri solistide kontsert,” ütles Toomas Kuter Kadi raadiole antud intervjuus.

Kontsertide näol, mida antakse Eestis kokku viis: kaks Pärnu kontserdimajas, Tallinnas, Kuressaares ja Narvas, on tegemist täies mahus kaheosalise operetigalaga, kus astuvad üles mitmed Venemaa teenelised kunstnikud, paljud rahvusvaheliste konkursside laureaadid, võrratud lauljad ning noored artistid.

Esinevad Venemaa teenelised kunstnikud Alina Aleksejeva ja Olga Lozovaja, Venemaa teatripreemia Kuldne Valgus laureaat Tatjana Taranets, Venemaa teatripreemia Kuldne Mask laureaat Ivan Korõtov, rahvusvaheliste konkursside laureaadid Andrei Danilov, Anna Zaitseva, Karina Tšepurnova ja Sergei Braga, artistid Tamara Kotova, Vladimir Jaroš ja Aleksandr Trofimov. Klaveril saadab Larisa Gabitova.

“Usun, et kõigil inimestel, kes armastavad operetti, naudivad sära ja tantsu ning ilusaid noori inimesi, tasub tulla kontserdile. Me väga loodame, et Saaremaa publik tuleb, sest see on väärt kontsert,” kutsus kontserdi õhtujuht Kuter Kadi raadios kõiki galaõhtust osa saama.

Kontsert algab Kuressaare Linnateatris 17. juunil kell 19 ning pääsmed on müügil Kuressaare Linnateatris ja Piletimaailmas.

Print Friendly, PDF & Email